lördag 21 september 2013

Filippinerna


F i l i p p i n e r n a

En kall, j***a marsdag, minusgrader, snö, tidig morgon. En less Eva-Karin och en ännu mer less Sofie. I vanliga fall leder det till en vinkväll för att glömma vardagens tristess i ett kallt och mörkt Umeå. Men inte denna gång. Denna gång ledde det till en bokad flygbiljett till Filippinerna. 

S Å  M Y C K E T  B Ä T T R E

Vår tanke där och då var kritvita stränder, turkosblått vatten och sol i massor. Slappa dagar på stranden som avslutas med en kall öl vilandes i en hängmatta samtidigt som man ser solen gå ned.

Nu efter research, främst via allas vår favorit G O O G L E, och via Sofies favorit (och säkert även fler) L O N E L Y  P L A N E T inser vi att det finns så mycket mer att utforska. Vad sägs om Mount Mayon, där vi kan få chansen att klättra uppför en aktiv vulkan eller simma med valhajar i Donsol. På Bohol kan man se söta små spökdjur (Tarsier) och där finns det kullar som kallas Chocolate hills, chokladkullarna, bara namnet får en ju att inse att det är ett MUST SEE. El nido, strandparadiset alla pratar om, på samma ö, Puerto Princesa Underground River, så häftigt!

Som ni förstår längtar vi, enligt min Big Day countdown är det nu

51 dagar 19 timmar 57 minuter 30 sekunder

tick tack tick tack...











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar