tisdag 22 oktober 2013

Stressen pga ett rafflande flygkaos botas bäst med lyxhotell över jul


Den 17e oktober fick vi ett hemskt besked. Ett besked vi inte visste hur vi skulle hantera, eller ja... en av oss fick mer panik än den andra... vi nämner inga namn men... vårt flyg till Manila blev inställt.

I N S T Ä L L T ! ! !


"Air China har ställt in flyget den 12 november från Arlanda som ni var bokade på. Ett nytt datum måste bokas in. Observera att ingen ändring är gjord, platstillgång kan ej garanteras."

Ok. ingen platstillgång kan garanteras var väl det som blev den avgörande stressfaktorn för oss. Sagt och gjort, det vara bara att försöka boka en ny biljett, i mån av plats. Blev ett par stressfyllda dagar innan beskedet äntligen kom. Vi fick plats på ett flyg från Arlanda den 11e november, så vi har tjänat 1 dag!

Såhär i efterhand, när vi har lugnat ner oss lite måste vi ändå säga att vi är rätt nöjda, vi får ju 1 dag extra i Filippinerna

Tack Air China, vi gillar er rätt bra ändå :)

Nu till lite trevligare nyheter, vi har bokat 4-stjärnigt hotell 2 nätter över jul i Kuta, Bali. Vet inte hur Ni alla här hemma kommer spendera julen men vi känner att om vi måste kompromissa med en julbords-, julklapps-, julgrans-, tomte-, familje, glögg- och snölös jul så har vi ett rätt bra alternativ. Utsikt, pool, värme, massage, sol och självklart varandra <3





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar