måndag 30 december 2013

Pärlan, flugan och kändisarna

Livet här i Thailand rullar på med sol, bad och massor av god mat. Det är väldigt populärt bland alla turister här att besöka öarna i närheten. Vi ville inte vara sämre och valde därför att besöka hela 5 stycken, under en och samma dag. Turen bjöd på en rolig guide och en åksjuk flugan. Självklart fick vi även se 5 fantastiska öar i olika formationer med vit sandstrand och turkost vatten som var otroligt rent. Vi är väldigt nöjda med utflykten!








Vi har även under dagen spanat in hela 3 kändisar! Av en ren händelse när vi satt på starbucks (som vanligt) så hörde flugan en bekant röst, den tillhörde Nicklas Wahlgren. Vi kunde då samtidigt se att mannen han pratade med var ingen annan än herr Bagge! Senare då vi åt mat gick även Laila förbi i en cool cowboyhatt, det finns dock inte bildbevis. 

Att övrigt notera är att pärlan har varit lite krasslig under dagen, vi hoppas dock på en förbättring under morgondagen. Tyvärr kan vi även berätta att flugan har fått en bula i pannan efter att ha gått in i en trädgren under morgonens powerwalk.

Den sista dåliga nyheten är att restaurangen vi spanat in att äta vår nyårsmiddag på tyvärr är stängd, planerna för morgondagen är därför under konstruktion.

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar