torsdag 21 november 2013

Date night

Då planen att åka iväg till standen eliminerades av det regniga vädret, valde vi att dra på oss våra regnponchos och prova på en turistaktivitet - penang hill. 

Det var vi, skolbarnen som var klädda i olika kepsfärger och kineserna som flockades runt tåget som skulle ta oss till toppen. Det var en spännande resa där  tåget lutade nästan 80 grader, världens brantaste tågbana. Utsikten från toppen var till en början magnifik innan molnen invaderade och regnet ökade i intensitet. Vi valde att gå på en promenad, kartan överensstämde inte som vanligt och turen i regnet blev lägre än förväntat. Det samtidigt som kepsbarnen åkte förbi i golfbilar och skrek på oss, inte så uppskattat. 

På eftermiddagen besökte vi vårt stammisfik där vi nu är kända och får en fantastisk service. 


Vi bestämde att vi skulle ta ett glas vin på vägen hem. Det blev mer än så, hehe. En flaska pinot grigio senare och några rundor yatzy blev vi hungriga. menyn var helt fantastisk men det slutade med chefs choice som var några smårätter och det smakade underbart. 



Date kvällen slutade inte här. Hemma bytte vi om och tog sedan sikte mot skybaren i penang. Här njöt vi av utsikten trots blåsten. Vi lyckades även charma managern och vi kan väl avslöja att det blev en billig och blöt kväll ...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar