onsdag 27 november 2013

Livet på Ön rullar på

Vårt tidigare hostel här på Langkawi blev över en natt fullbokat, vad skulle vi ta vägen? Alternativet var en möglig bungalow eller det lilla gästhuset som låg ett stenkast iväg från vårt gamla hostel. 

Vi möttes av en trevlig kille som genast visade oss runt och vi slog till (vi kan väl säga såhär att totalsumman per person för tre nätter blev 102 kr) För att ni ska få en bild av hur mysigt vi har det kommer ett litet bildregn.




Mattias fick en straight royal flush när vi spelade Chicago!

Dagen fick sedan en rafflande start då vi träffade på en yogaguru från USA som bjöd in oss på träning på stranden. Två timmar av yoga senare ligger Piff utslagen och halvt döeende. Vi hoppas dock på att övertala Piff att ge yoga en till chans! Pärlan och flugan kommer att ta varje tillfälle för att få vara med och yoga igen.

Här på hostlet kryllar det av katter. En individ är sökande och jamar konstant, en annan har bara ett halvt öra totalt och de andra chillar mest.



Senaste uppdatering i planerna är att vi stannar kvar här på vår härliga ö tills lördag kväll då vi sedan tar nattbussen till Melacka. Där planerar vi att vara i två dagar innan det blir avfärd mot Singapore.

Over and out
Patrullen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar